"Maliko geeft persoonlijke aandacht aan uw lichaam en geest"

 

 

Voetreflex Flakkee

Bent u op zoek naar een voetreflex therapeut op Flakkee dan bent u bij Maliko aan het juiste adres. Voetreflex therapie wordt onder andere toegepast bij het geven van verlichting bij stress en spanning, de verbetering van de doorbloeding en het opheffen van blokkades in ons zenuwstelsel. Ook andere klachten op het gebied van spijsvertering, menstruatie en vruchtbaarheid, slapeloosheid of depressiviteit en rugklachten kunnen met voetreflex therapie behandeld worden. Omdat de therapie het herstel kan versnellen, wordt de therapie dikwijls ingezet als aanvulling op een reguliere behandeling of omgekeerd.

De oorsprong van de voetreflex therapie ligt in China, maar ook in het oude Egypte werd al heel lang geleden voetreflex toegepast. Op de voeten zijn de zenuwpunten van al onze organen, spieren en klieren te vinden. Door druk of massage op de voet stimuleer je deze zogenaamde reflexzones zodat er een een diepe ontspanning ontstaat. Door het toepassen van deze voetreflex therapie zullen de voedingsstoffen en het zuurstof beter in het bloed opgenomen worden en afvalstoffen afgevoerd.

Voor voetreflex therapie op Flakkee kunt u dus bij Maliko terecht, wij zijn gevestigd in Sommelsdijk/Middelharnis. Indien u meer informatie wenst over onze mogelijkheden voor voetreflex therapie kunt u gerust contact met ons opnemen.